World Final.

slide

World Final.

slide

World Final.

slide

Wereldfinale in Stuttgart 2022

De MercedesTrophy World Final vindt na 2 jaar afwezigheid opnieuw plaats van 28 september tot en met 3 oktober. En dit op enkele van de mooiste golfbanen in Stuttgart! De BeNeLux wordt er vertegenwoordigd door de drie winnaars van de MercedesTrophy ‘Guests Only’, die voorbehouden is voor de genodigden van Mercedes-Benz en van de andere partners van dit exclusieve toernooi. Met gemiddeld meer dan 60.000 spelers per editie is dit toernooi uitgegroeid tot één van de belangrijkste in de wereld van het amateurgolf. Op de finale van de MercedesTrophy 2019 in Stuttgart waren maar liefst 29 ploegen vertegenwoordigd.

Team Argentina won deze laatste prestigieuze ‘Beker der Naties’ in 2019 na drie rondes in een waarachtige thrillersfeer. Team Noord-Azië werd runner-up en Team Canada haalde de laatste podiumplaats. De Team Spirit Award werd uitgedeeld aan Team Denemarken. In totaal werden er maar liefst 183 birdies geslagen op de veeleisende baan van de Schloss Nippenburg en Stuttgart Solitude, onder het goedkeurend oog van Mercedes-Benz brand ambassador en course bouwer Bernhard Langer. In 2022 vaardigen we opnieuw een BeNeLux team af, bestaande uit de 3 winnaars van 2021. Veel succes aan alle deelnemers!

image

Een ervaring getekend Mercedes-Benz

Tijdens de editie van 2019 - de voorlopig laatste finale die heeft kunnen plaatsvinden - kregen de deelnemers en genodigden ruim de gelegenheid om de talrijke en prestigieuze nieuwigheden van het merk te ontdekken waaronder de EQE en EQS, de nieuwe SL-AMG, Mercedes-AMG GT, de Mercedes-Maybach S-Class en GLS. In de marge van de golfwedstrijd hebben de deelnemers ook de stad Stuttgart kunnen bezichtigen. Uiteraard werd ook een bezoek gebracht aan het Mercedes-Benz Museum en werd de tweede avond traditioneel afgesloten met een ‘Volksfest’ in Cannstatter Wasen.

image

Onze partners

Geen MercedesTrophy zonder onze trouwe én nieuwe sponsors. Elk op hun manier bouwen ze mee aan de fijne sfeer en het premium karakter van dit hoog aangeschreven golfevent. We wensen hen hierbij dan ook te bedanken voor hun uiterst gewaardeerd partnership.